26 Mart 2013 Salı

Antalya

Antalya Expo 2016 Dünyanin en önemli organizasyonlarindan biri olarak kabul edilen "Dünya Botanik Expo" su 2016 yilinda "Expo 2016 Antalya" adiyla ve "Çiçek ve Çocuk" temasiyla ülkemizde düzenlenecektir.
Antalya Oteli Sehir merkezindeki otelin hizmetleri, oda ve rezervasyon bilgileri bulunuyor. [Türkçe-Ingilizce...
Antalya | Facebook To connect with Antalya, sign up for Facebook today. … Antalya'nin en kalabalik yasam ve aktualite sitesi www.antalyabook.com.
Uluslararasi Antalya Üniversitesi Uluslararasi antalya üniversitesi mühendislik sergisi. Uluslararasi antalya üniversitesi türkiyede ilk defa gerçeklestirilen 25.Yesil Bahçe Mah. Metin Kasapoglu Cad. No:60 Faruk Kadam Apt. D:1, Fener, Muratpasa, Antalya +90 (242) 321-60-74
Antalya TARIHÇE Antalya adini kurucusu, Bergama Krali II. Attalos'dan alir. Attalos'a atfen Attalia adini alan kente Türkler önce Adalya daha sonra da Antalya adini verirler.
Antalya Saglik Müdürlügü Teskilatin yönetim ve sube bilgileri, duyurular, istatistikler, projeler ve linkler yer aliyor.Toros Mah. Atatürk Bulv. No:74, Arapsuyu, Konyaalti, Antalya +90 (242) 228-48-48
Antalya Büyüksehir Belediyesi Antalya ile Ilgili Baglantilar. Ana Sayfa Arama Iletisim. Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Prof. Dr. Mustafa Akaydin.
Antalya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder