23 Mart 2013 Cumartesi

Spekülasyon

spekülasyonu : ingilizce sözlük : ingilizce türkçe sözlük spekülasyon. ileride fiyatlarin yükselecegi ve bu yüksek fiyatlardan asiri kazanç saglanacagi beklentisiyle fiyatlar düsükken mal, döviz menkul degerler gibi seyleri satin alma.
Bilim Kurgu ve Spekülasyon 22 Ocak 2011 Bilim Kurgu ve Spekülasyon. Insan. düsünme kabiliyetiyle çok seviyeli eserler verebildigi gibi. hayal gücü ile de gerçeklikten uzak, fakat çok cazip konularla da ilgilenebiliyor.
Spekülasyon. SPEKÜLASYON. Islâm spekülâsyonu da reddetmistir. Spe-. külâsyon deyimiyle -bir mali ucuzken alip pa- halaninca satma- olayini kastediyoruz.
Sermaye Piyasalarinda Spekülâsyon: Tarihin Tekerrürü Dr. Ismail MAZGIT Ve esas olarak bütün finansal piyasalar spekülâsyon üzerine kuruludur. … Bir baska ifadeyle spekülâsyon finansal piyasalarin "olmazsa olmazi"dir1.
ARBITRAJ-SPEKÜLASYON-MANÜPLASYON ARBITRAJ-SPEKÜLASYON-MANÜPLASYON. Arbitraj, spekülasyon ve manüplasyon, ekonomi piyasasinda yaygin olarak kullanilan ancak siklikla birbirine karistirilan kavramlardir.
spekülasyon Türkçe sözlük Bilgi ara - bilgiara.com 2. Saptirma "Matematik aksiyomlari andiran deminki kesin sözlerinde, simdi birer spekülasyon esnekligi hissolunuyordu." … 3. felsefe Kurgu. Ingilizce spekülasyon (Turkish - English).
SPEKÜLASYON | islamiKariyer.com Islâm, spekülâsyonu da reddetmistir. Spekülâsyon deyimiyle -bir mali ucuzken alip pahalaninca satmaolayini kastediyoruz.
Spekülasyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder