23 Mart 2013 Cumartesi

Megalomani

Megalomani Megalomani, kendi basina bir hastalik degilse de oldukça sasirtici bir psikolojik durumdur. … Nedenleri Megalomani, üç ayri biçimde ortaya çikan davranis tipine verilen addir.
Megalomani Nedir? » Bilgiustam Bu noktada megalomani karistirilmamalidir. Çünkü megaloman olan kisi çok da bilgi sahibi olmadigi konularda kendine güvenmektedir.
Megalomani « Fikriye Atilgan 8 Kasim 2009'Megalomani'ye, paranoya ve mani vakalarinda ya da bunama süreçlerinde rastlanir. Bu son durumda çogu kez saçmalama biçimini alir.
megalomani 14 Mart 2010 Megalomani, üç ayri biçimde ortaya çikan davranis tipine verilen addir. Birincisi, genellikle huzursuzluk, gevezelik, sinirlilik belirtilerinin eslik ettigi, büyüklük inanci ve davranislariyla...
Sadece Öcalan - Halil Berktay Liderlik, irade, megalomani. Eh, peki, neymis Abdullah Öcalan sonuçta? … Ben böyle, sonunda âciz, kifayetsiz muhteris bir megalomaniyi yakindan tanidim.
Köse Yazisi: Çetin Altan / Bir "takvimler müzesi" kurulsa - Gazete Oku Kendini sürekli büyük görme tutkusuna, "megalomani" deniyor. Hele bir de siyaset bunun üstüne oturmussa; toplum olarak kendini her an büyük göreceksin ve 1915-16'da da...
Megalomani Nedir | Yenibilgiler.Com megalomani Nedir. Megalomani ya da büyüklük hezeyani, kisinin kendisine gerçekle uyusmayan üstün nitelikler yakistirmasidir.
Megalomani

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder