24 Mart 2013 Pazar

Demagoji

demagoji - sayfa 2 - uludag sözlük Agustos 2010tartismalarda ad hominem den uzak durulmasi gerekir. ki ad honinem de demagoji kaynaklidir. serefsizim bu demagoji olmasa sirf hakli çikmak için didinen ibneler de yeryüzünden silinir...
Demagoji üzerine 8 Ekim 2006 yuregin, akla ihanetidir bazen demagoji; bazense, aklin akla uckagidi. reha yunluel / $iirhane (rehayunluel, 23.05.2002 05:05) #1289600 !?
' DemagoJi ' DemagoJi ''in Bloglari. Hepsini gör (1). … hepsini gör. ' DemagoJi ' Kac Gün Önce ? @ Adatepe Mh.'de 397 gün önce.
demagoji Kisanak: Katliamin hesabi sorulacak Demagoji ile BDP'yi suçlayarak, sorumluktan kaçilamayacagini kaydeden Kisinak, "Ya Basbakan degilsin, ya da bu katliamin sorumlusunuz.
Demagoji hakkinda ansiklopedik bilgi Oxford Ingilizce Sözlük, Demagoji maddesi. Bu sayfa, online kullanici toplulugu tarafindan olusturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nin Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Demagoji...
Demagoji Sözlük Anlamlari demagoji nedir? demagoji ile ilgili çesitli dillerdeki karsiliklari ve demagoji kelimesinin sözlükteki anlami ve tanimi. … Türkçe - Türkçe sözlük demagoji anlami.
demagoji Türkçe sözlük Bilgi ara - bilgiara.com
Demagoji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder