25 Mart 2013 Pazartesi

Ýphone 4

Siri. All the new features we mentioned above are available to the older iPhone 4 and iPhone 3GS as well as the iPhone 4S.
Apple iPhone 4 8 GB ( Siyah ) - Telefon - Hepsiburada.com Görüntülü Konusmanin Keyfine Varin iPhone 4 8 GB ile yakinlarinizin sadece sesini duymakla kalmazsiniz.
Iphone 4S 16 GB | Uygun Dükkan Hep daha iyisini, daha hizlisini ariyoruz. iPhone 4S, iletim ve alim islemi için iki anten arasinda akilli bir sekilde geçis yapan ilk telefondur. Bu nedenle arama kalitesi daha yüksektir.
iPhone 4S | Apex Apple Yetkili Saticisi Yüksek güç verimliligiyle, iPhone 4S üstün bir pil ömrüne sahiptir. Iki çekirdekli A5 çipi, iki kata kadar daha fazla islemci gücü sunar. Böylece iPhone 4S komutlariniza daha hizli yanit verir.
Apple iPhone 4S smartphone. Announced 2011, October. Features 3G, 3.5¨ LED-backlit IPS LCD display, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
iPhone 4S 16GB Black | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atiyor Ne yaparsaniz yapin, kesintisiz devam edebilirsiniz. Yüksek güç verimliligiyle, iPhone 4S üstün bir pil ömrüne sahiptir. iPhone 4S, oyuncular için harikadir.
Apple iPhone 4S test fotograflari K endinden önceki iPhone 4 modeli ile karsilastirildiginda Apple iPhone 4S cep telefonunun dis görünümünde ilk etapta dikkat çeken bir degisiklik görülmüyor.
Iphone 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder