24 Mart 2013 Pazar

Spor otomobil

OtoMotorSpor Spor otomobil tarihinin en uzun soluklu modeli olan Porsche 911, adina kurulan kulüplerle de ikon bir model.
2. El Oto 0 KM Satilik Arabalar ve 2 El Araba Ilanlari : Hürriyet Oto Sizi, onbinlerce ikinci el otomobil ilani içerisinden istediginiz özelliklere uygun araçlari listelemenize yardimci olacak "Detayli Arama" sayfamiza yönlendiriyoruz.
Ünlü Spor Otomobiller - UZMANTV Alman spor otomobillerinin güçlü yanlari nelerdir? Italyan spor otomobillerinin diger spor otomobillere göre farki ne? Amerikan spor otomobiller neden bu kadar seviliyor?
Spor - Otomobil sporu Volkan - Otomobil sporu bir takim isi, bir kombinasyon. En basta sponsor geliyor. Sponsorun güçlüyse mesela yedek parça problemin olmuyor.
Dacia-Dacia'yi Kesfet-Dacia ve Otomobil Sporlari Dacia Duster'in basarisi ayni zamanda otomobil sporlarinda da kendini gösteriyor: 2010-2011 Trophée Andros yarislarinda Alain Prost "Dacia Duster Buz" yaris aracinin direksiyonunda ikinci oldu.
Spor Otomobiller » OTOMOTO Bu nedenle Amerikan pazari spor otomobil ürütecilerinin istahini kabartmis ve pazardan pay kapma savasi baslamis oldu.
Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) Motorsporlari takvimi, kurallar kitabi, yaris sonuçlari, puan durumlari, egitim ve yaris haberleri yer aliyor.Kartopu Cad. Göksu Evleri, Anadoluhisari, Beykoz, Istanbul - Asya +90 (216) 465-11-55
Spor otomobil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder