22 Mart 2013 Cuma

Sadaka taþý

Sadaka Tasi 21 Kasim 2010 Sadaka Tasi. Toplumsal yardimlasma ruhunu iyi kavrayan atalarimiz, yaptiklari hayirin içine riya ve kibirlenme girer, iyilik yapilan kimseler de kendilerini ezik hissederler, günahta gizlidir, sevap da anlayisindan yola çikarak hassas davranmislardir.
Sadaka Taslari Sadaka taslarinin sekli ve boyutlari çesitli olmakla beraber yaygin bir biçimde görülen iki tipin ön plana çiktigi görülmektedir.
sadaka taslari, haberfatih, fatihhaber . .SADAKA TASLARI Bu topraklarda binyildir kurdugumuz adil nizamla Din, Dil, Irk kardesligini nasil tesis ettigimiz özelliklerimizden biri sadaka taslari gerçegi.
Sadaka Taslari Sadaka taslari, zenginin vakarini, fakirin onurunu düsünerek gelistirilmis Türk-Islâm kültürünün en güzel sentezlendigi örneklerdendir.
Sadaka Tasi Sadaka Tasi. En makbul yardim gizliden gizliye yapilan yardimdir ve eskiler bu is için ''sadaka tasi" ni icat etmislerdir.
Sadaka Tasi Sadaka Tasi Eski Istanbul'da yardimlarin en göze batmayani ''sadaka taslari'' kullanarak yapildi. Bu taslar bir buçuk-iki metre yüksekliginde mermerden olurdu.
Sadaka Tasi / ON ALTI YILDIZ 30 Mayis 2011Sadaka Tasi nedir? Yusuf Coskun Benefse'nin muhtesem eseri ile birlikte sunuyoruz. 30 Mayis 2011 09:31.
Sadaka tasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder